Hvad er hypnose ?
Hypnose er ikke som mange tror, dyb søvn eller at man "er helt væk" Hypnose kan føles forskelligt fra person til person. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men de fleste oplever hypnose, som en dejlig behagelig afslappet tilstand, som tilstanden lige før man falder i søvn.
Nogle mennesker går dybere i hypnosen end andre, men det virker alligevel. Nogle tror ikke at det virker, da de fortæller "jeg sad jo bare og slappede af" Alligevel arbejdes der med det underbevidste sind, det skal nok virke.
Hypnose kan også beskrives som en "trance", ikke forstået den "trance" man normalt ser i film, hvor man står stiv som en støtte og stirrer lige ud i luften. En trance oplever mange flere gange om dagen. Som beskrevet før, er tilstanden lige inden man falder i søvn, en trance. At "falde i staver" er også en form for trance. Man sætter tingene lidt på "stand by" men man er ikke længere væk end man kan vækkes.
Er hypnose farligt ?
Nej hypnose kan ikke skade nogen.
 
 
Kan jeg lægges i hypnose mod min vilje ?
Man kan ikke lægge en person i hypnose, som ikke inderst inde har lyst til at opleve hypnose.
Hvad med showhypnose ?
Mange har set showhypnose og tror derfor at man er "væk" og ikke ved hvad man har lavet. Meget få mennesker, er i stand til at komme i den tilstand, og de er nøje udvalgt at hypnotisøren. Det kan være meget underholdende at se på, men det er ikke den hypnose, jeg arbejder med i klinikken.
Kan man altid komme ud af hypnose ?
Ja, det er ikke noget problem.
Hvis jeg vil holde op med at ryge kan hypnose så få mig til at holde op ?
Både ja og nej. Hypnose er ikke trylleri, det kan hjælpe dig med at holde op med at ryge, men du skal selv arbejde MED, men med hypnose bliver det letter for dig at komme igennem udfordringen.
Find os
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle